infunnel, partner till Microsoft

infunnel_logo_rgb

En del av Nova Consulting Group, med fokus på MA, CRM & digitala leads

Vi är partner med Microsoft när det gäller Dynamics 365 och de plattformar vi jobbar mest med är Dynamics Sales, Dynamics Marketing, Power BI och Power Automate.
Team_infunnel

Varför vi finns

infunnel finns till därför att det för nästan alla bolag finns ett smartare sätt att generera affärer ur sin digitala trafik. Hälften av all marknadsföring fungerar. Frågan är bara vilken del. Vi söker ständigt svaret på den frågan och kan svara bättre och bättre för varje dag. För varje kund. För varje projekt. Dagens kundresa är nämligen både digital och mätbar. Oavsett produkt, tjänst eller bransch. Vi tror inte att “Spray and Pray” är rätt val.

Vad vi gör

Marketing Automation är vårt DNA. Det var så allt började någon gång kring 2012 när vi startade vårt första bolag på temat. Idag har vi breddat vårt erbjudande till att innefatta ett flertal olika delar längs kundresan. Vi utvecklar processer och anpassar plattformar för försäljning, marknad & kundservice. För att bevisa värdet av det vi gör, jobbar vi också med att välja rätt KPI:er, sätta rätt mål och tillämpa BI.

Tekniken är inte allt

En sak som vi lärt oss under åren, är att en Marketing Automation plattform är nödvändig när vi går in i 20-talet, men implementationen måste även sättas i en större kontext, och kopplas till övriga delar av er ”Marketing Stack”, dvs de digital verktyg som ingår i er arsenal. Det har vi också blivit ganska bra på. Sociala kanaler, annonsering, webbplatser och appar. Dessutom måste kompetens, processer, innehåll och analys utvecklas parallellt. Läs mer om vår metodik The infunnel Formula. Eller hör av dig!

Exempel på kundcase

På infunnel jobbar vi med en rad trevliga kunder, stora och små. Ofta handlar det om lite längre köpresor, komplexa köp eller sällanköpsvaror. Nedan ser ni några kundprojekt som vi är extra stolta över.

Grupp av hus

Forshedagruppen, prefab i byggsektorn

Forshedagruppen, eller Forshedahus som kanske fler känner till, bygger prefabricerade element för byggindustrin. Huvudprodukt är sk utfackningsväggar. infunnel hjälper dem igång med Microsoft Dynamics Sales och Microsoft Dynamics Marketing. Parallellt bygger vi dashboards i Power BI för att underlätta verksamhetsplanering och rapportering.

Samhall bil

Samhall, tjänster för företag

Tvätt-tjänster är en av många områden där Samhall är aktiva och erbjuder skräddarsydda lösningar för företag. Med detta som utgångspunkt hjälper infunnel Samhall använda Microsoft Dynamics Marketing för att fånga fler och bättre leads till säljkåren. Leads som kvalificeras och hanteras i Microsoft Dynamics Sales.

Enwell elbil

Enwell, smarta energilösningar

Miljö och smart energi ligger rätt i tiden – Enwell  tillhandahåller produkter och tjänster som, laddboxar, solceller och värmepumpar. De utvecklar nu ett plattform där komponenter som Dynamics Sales, Dynamics Marketing och Power BI utgör grunden. Vi kikar också på utrullning av Dynamics Field Service mfl produkter.

Några av våra experter

På infunnel är vi ett växande team av experter på Microsoft Dynamics. Nedan hittar du några av dem. Hos gänget nedan hittar du bland annat djup kunskap om Affärsutveckling & Process, Projektledning, Konfiguration och Systemutveckling.

Jonas Hyse

Jonas Hyse

Jonas har projektlett några av våra största kundprojekt. CRM, Marketing Automation, BI och CDP. Vad sägs om erfarenhet från  kunder som tex Mercedes-Benz och Enwell?

Åsa Carlberg

Åsa Carlborg

Åsa har den unika kombinationen av – mångårig erfarenhet av Dynamics sales, vana av konfigurering och low-code, och djup kompetens i kod & utveckling genom sin bakgrund som systemutvecklare.

Martin Stenke

Martin Stenke

Martin är affärsutvecklare och jobbar bland annat med workshops och kravställning kring kundresor för Dynamics Marketing, och med Säljprocesser för att anpassa Dynamics Sales.

Johan Svensson

Johan Svensson Grandin

Johan är vår senaste stjärna inom Dynamicsgruppen, och hinner både konfigurera Dynamics Sales och Dynamics Marketing samtidigt som han vidareutbildar sig på Medieinstitutet.