Gratis inspirations-workshops om Dynamics 365

infunnel och Microsoft kommer under hösten 2022, och under våren 2023, att erbjuda gratis workshops för att visa best-practice kring metodik och teknologi. Anmäl er nu!

Upplevelserummet står öppet för oss!

I samarbete med Microsoft erbjuder vi på infunnel våra kunder eller potentiella kunder, en halvdags-workshop på plats i upplevelserummet hos Microsoft på Regeringsgatan 25 i Stockholm. Detta gör vi normalt varje fredag 08.30 -12.00! I konceptet ingår såklart frukost och tillgång till en alldeles egen Barista som servar oss med kaffe under dagen. Tillsammans får vi tillfälle att både gå igenom era önskemål och behov, och att klämma och känna på de plattformar och appar som kan bli en del av lösningen.

OBS! – Detta är inte en öppen workshop, utan något man anmäler sig till som enskilt företag när man är intresserad av en eller flera produkter inom Microsoft Dynamics.

Agenda, exempel

Vi har stor frihet att anpassa tiden som ni vill, men agendan brukar se ut ungefär som följer;

08.30 – 09.00 FRUKOST

Vi samlar ihop trupperna, tankar energi och får igång hjärnan med lite kaffe, juice och mackor.

09.00 – 09.15 INTRODUKTION TILL DAGEN

Varför är vi här idag? Vilka förväntningar har respektive person? Finns det något speciellt ni vill ta upp, eller någon specifik funktion som ni vill ha demonstrerad?

09.15 – 09.45 NULÄGE

Var står vi just nu när det gäller CRM och Marketing Automation? Vad fungerar bra, och var finns potential att utvecklas? Vilka tekniska utmaningar brottas vi med?

09.45 – 10.00 PAUS HOS BORIS

Boris står för kaffet, föredrar du vanligt snutkaffe går det också att ordna. Lägg märke till figurerna i kaffeskummet. Det är ingen slump vilka mönster som bildas…

10.00 – 11.30 DEMO, EXEMPEL

Vi går igenom prioriterade flöden, funktioner och gränssnitt. Ni kan ställa frågor löpande eller kanske prova att bygga en enkel kampanj eller ett mail.

11.30 – 12.00 SAMMANFATTNING, NÄSTA STEG

Vad vore smart att göra nu? Hur följer vi upp dagen och ser till att våra diskussioner inte stannar på ritbordet?

Microsoft Stockholm

Workshop och supergott Kaffe ingår

Normalt sett håller vi våra workshops hos Microsoft, men vi kan också komma till er, eller vara hos infunnel om något av de alternativen passar bättre, eller om det skulle vara fullt när det passar er bäst.

ANMÄL DITT INTRESSE FÖR WORKSHOP HÄR SÅ HÖR VI AV OSS!

Barista-lingo

Hos Microsoft har vi vår egen Barista, Boris. Då kan det vara bra att ha koll på kaffedjungeln!

ESPRESSO
Liten men stark. Så skulle man kunna sammanfatta italienarnas favoritkaffe. En espresso serveras vanligen som en enkel eller dubbel espresso – några centiliter kaffe med en gyllene creme på toppen. För att göra espresso krävs det en espressomaskin – en maskin där varmt vatten pressas under högt tryck genom de finmalda och mörkrostade bönorna.

CAFÉ AU LAIT
En fransk favorit som slog igenom stort i Sverige på 1980-talet. En cafe au lait innehåller nybryggt kaffe med lika stor del varm mjölk. Inga konstigheter. I Spanien kallas den här varianten för Cafe con leche.

CORTADO
Det spanska namnet för en espresso med varm mjölk. En cortado innehåller hälften espresso och hälften varm mjölk och serveras oftast i ett mindre glas.

LATTE MACCHIATO
Latte Macchiato är raka motsatsen till en macchiato. En Latte Macchiato består av mycket skummad mjölk och en liten mängd espresso på toppen.

LUNGO
Lungo betyder lång på italienska och det är en espresso som får rinna lite längre med en större mängd vatten. Ofta serveras en lungo i ett högt glas istället för i en klassisk espressokopp. Det är fortfarande ganska lite kaffe (6-9 cl) men en lungo är inte lika besk som en vanlig espresso.

CAFFE LATTE

Ytterligare en italiensk klassiker – men som innehåller mer mjölk än en cappuccino. En caffe latte består av en fjärdedel espresso och tre fjärdedelar varm mjölk – som toppas med en krona av skummad mjölk. I Italien dricker man caffe latte eller cappuccino till frukost, aldrig efter lunch, eftersom de anses vara för mättande.

CAPPUCCINO
Den här italienska frukostklassikern består av en tredjedel espresso, en tredjedel ånguppvärmd mjölk och en tredjedel skummad mjölk. En cappuccino serveras oftast i en kopp men går att dricka även i glas.

Boris Barista
MACCHIATO

Macchiato betyder fläckig på italienska. Det finns två varianter på macchiato – antingen en enkel eller en dubbel espresso med en liten mängd skummad mjölk på toppen.

AMERICANO
En kaffe americano är en espresso som är utspädd med varmt vatten. En americano smakar ungefär som bryggkaffe, men se upp, den är oftast mycket varmare än vanligt kaffe.

RISTRETTO
En ristretto är motsatsen till en lungo. En ristretto är en espresso med halva mängden vatten. Liten, stark och dricks i ett svep

 

Exempel på kundcase

På infunnel jobbar vi med en rad trevliga kunder, stora och små. Ofta handlar det om lite längre köpresor, komplexa köp eller sällanköpsvaror. Nedan ser ni några kundprojekt som vi är extra stolta över.

Grupp av hus

Forshedagruppen, prefab i byggsektorn

Forshedagruppen, eller Forshedahus som kanske fler känner till, bygger prefabricerade element för byggindustrin. Huvudprodukt är sk utfackningsväggar. infunnel hjälper dem igång med Microsoft Dynamics Sales och Microsoft Dynamics Marketing. Parallellt bygger vi dashboards i Power BI för att underlätta verksamhetsplanering och rapportering.

Samhall bil

Samhall, tjänster för företag

Tvätt-tjänster är en av många områden där Samhall är aktiva och erbjuder skräddarsydda lösningar för företag. Med detta som utgångspunkt hjälper infunnel Samhall använda Microsoft Dynamics Marketing för att fånga fler och bättre leads till säljkåren. Leads som kvalificeras och hanteras i Microsoft Dynamics Sales.

Enwell elbil

Enwell, smarta energilösningar

Miljö och smart energi ligger rätt i tiden – Enwell  tillhandahåller produkter och tjänster som, laddboxar, solceller och värmepumpar. De utvecklar nu ett plattform där komponenter som Dynamics Sales, Dynamics Marketing och Power BI utgör grunden. Vi kikar också på utrullning av Dynamics Field Service mfl produkter.

Några av våra experter

På infunnel är vi ett växande team av experter på Microsoft Dynamics. Nedan hittar du några av dem. Hos gänget nedan hittar du bland annat djup kunskap om Affärsutveckling & Process, Projektledning, Konfiguration och Systemutveckling.

Jonas Hyse

Jonas Hyse

Jonas har projektlett några av våra största kundprojekt. CRM, Marketing Automation, BI och CDP. Vad sägs om erfarenhet från  kunder som tex Mercedes-Benz och Enwell?

Åsa Carlberg

Åsa Carlborg

Åsa har den unika kombinationen av – mångårig erfarenhet av Dynamics sales, vana av konfigurering och low-code, och djup kompetens i kod & utveckling genom sin bakgrund som systemutvecklare.

Martin Stenke

Martin Stenke

Martin är affärsutvecklare och jobbar bland annat med workshops och kravställning kring kundresor för Dynamics Marketing, och med Säljprocesser för att anpassa Dynamics Sales.

Johan Svensson

Johan Svensson Grandin

Johan är vår senaste stjärna inom Dynamicsgruppen, och hinner både konfigurera Dynamics Sales och Dynamics Marketing samtidigt som han vidareutbildar sig på Medieinstitutet.