Alla produkter inom Microsoft Dynamics 365

Microsoft Dynamics utgörs av en bred palett av moderna verktyg för det digitala företaget. Nedan ser du samtliga komponenter i  familjen, plus ett par till som du inte bör missa. Du kan köpa dem en och en, eller kombinera flera.

Diversity
Dynamics Sales

Sales (CRM)

Ett av världens mest använda CRM-system. Nu helt molnbaserat och fullt integrerat med en mängd andra system inom Microsoft familjen. Läs mer om Dynamics 365 Sales här.

Dynamics_Marketing

Marketing (MA)

Microsoft Dynamics 365 Marketing är ett komplett Marketing Automation system, och helt integrerat med Sales. Men! Det går även att köpa/använda separat. Bygg dina kundresor med ett enkelt gränssnitt.

Customer Service

Service

Att ta väl hand om sina kunder, det är vad service handlar om, även när det gäller avancerade system. Customer Service, Field Service och Remote Assist är delprodukter inom Service.

Customer_insights

Customer Data Platform

CDP är ett begrepp på allas läppar just nu. Med nya krav kring GDPR och personlig integritet, blir behovet av korrekt och strukturerad förstapartsdata enorm. Customer Insights och Customer Voice.

Power BI

Commerce

E-handel är idag en självklarhet för de flesta företag. Vill du ha en lösning som också pratar med ert CRM, och som förser er Marketing Automation med rätt data? Ja då är MS Commerce rätt val.

Customer_insights

Supply Chain

Supply chain management är en extremt viktig del för tillverkande företag. Från planering och prognoser, till effektiv lagerhantering och förbättrad time to market.

Customer_insights

Small & Medium Business

Rubriken kanske förvirrar, men här pratar vi om affärssystem för små och medelstora företag. Business Central! Men även hantering av kundservice – Customer Service.

Power BI

Personal

HR (Human Resources) behöver också sitt systemstöd. Glada medarbetare skapar glada kunder. Självklart finns även detta i Dynamics sviten från Microsoft.

Customer Service

Finance

Att löpande ha full insikt i företags ekonomi, det är vad Finance handlar om. Med hjälp av rätt KPI.er, bra dashboards och AI stöd får du kontroll att styra verksamheten.

Customer_insights

Project Operations

Avtal, tidrapportering, utgifter och resursfördelning. Med Project Operations tar du kontrollen över era projekt och ser till att alla jobbar på samma sätt.

Power BI

Power BI*

Alla behöver veta vad företaget mäts på, KPI:er. Med Power BI tar ni kontroll över datan och rapporteringen, oavsett om det gäller sälj, marknadsföring eller något annat.

Customer Service

Power Automate*

Koppla vad du vill, till vad som helst. Med Power Automate kan du bygga flöden som hämtar, flyttar, berikar eller uppdaterar. Oavsett system eller leverantör.

*Delar i Power Platform

JUST NU - GRATIS WORKSHOP HOS MICROSOFT

Exempel på kundcase

På infunnel jobbar vi med en rad trevliga kunder, stora och små. Ofta handlar det om lite längre köpresor, komplexa köp eller sällanköpsvaror. Nedan ser ni några kundprojekt som vi är extra stolta över.

Grupp av hus

Forshedagruppen, prefab i byggsektorn

Forshedagruppen, eller Forshedahus som kanske fler känner till, bygger prefabricerade element för byggindustrin. Huvudprodukt är sk utfackningsväggar. infunnel hjälper dem igång med Microsoft Dynamics Sales och Microsoft Dynamics Marketing. Parallellt bygger vi dashboards i Power BI för att underlätta verksamhetsplanering och rapportering.

Samhall bil

Samhall, tjänster för företag

Tvätt-tjänster är en av många områden där Samhall är aktiva och erbjuder skräddarsydda lösningar för företag. Med detta som utgångspunkt hjälper infunnel Samhall använda Microsoft Dynamics Marketing för att fånga fler och bättre leads till säljkåren. Leads som kvalificeras och hanteras i Microsoft Dynamics Sales.

Enwell elbil

Enwell, smarta energilösningar

Miljö och smart energi ligger rätt i tiden – Enwell  tillhandahåller produkter och tjänster som, laddboxar, solceller och värmepumpar. De utvecklar nu ett plattform där komponenter som Dynamics Sales, Dynamics Marketing och Power BI utgör grunden. Vi kikar också på utrullning av Dynamics Field Service mfl produkter.

Några av våra experter

På infunnel är vi ett växande team av experter på Microsoft Dynamics. Nedan hittar du några av dem. Hos gänget nedan hittar du bland annat djup kunskap om Affärsutveckling & Process, Projektledning, Konfiguration och Systemutveckling.

Jonas Hyse

Jonas Hyse

Jonas har projektlett några av våra största kundprojekt. CRM, Marketing Automation, BI och CDP. Vad sägs om erfarenhet från  kunder som tex Mercedes-Benz och Enwell?

Åsa Carlberg

Åsa Carlborg

Åsa har den unika kombinationen av – mångårig erfarenhet av Dynamics sales, vana av konfigurering och low-code, och djup kompetens i kod & utveckling genom sin bakgrund som systemutvecklare.

Martin Stenke

Martin Stenke

Martin är affärsutvecklare och jobbar bland annat med workshops och kravställning kring kundresor för Dynamics Marketing, och med Säljprocesser för att anpassa Dynamics Sales.

Johan Svensson

Johan Svensson Grandin

Johan är vår senaste stjärna inom Dynamicsgruppen, och hinner både konfigurera Dynamics Sales och Dynamics Marketing samtidigt som han vidareutbildar sig på Medieinstitutet.