Dynamics 365 Customer Service

Microsoft Dynamics Customer Service är det perfekta stödet för alla som jobbar med kundtjänst. Här hanteras ärenden, uppföljning och återkoppling. En vy för alla, och en datamodell.

Anpassad Dashboard

I Customer Service kan du skapa den perfekta vyn för just din roll, och dina arbetsuppgifter. Ärenden, konversationer eller historik. Självklart kan du även gå djupare i varje del.

Ärendehantering

Ärendehantering

Här kan du se allt som rör ett ärende. Tidigare dialoger, meddelanden, köphistorik eller kundprofiler. Med samlad data ökar chansen att snabbt kunna hjälpa kunden.

Chatbot

Chatbottar och AI-stöd

Rätt använt, och med stor respekt för kunden, kan chattbotar och AI både hjälpa kunden att hitta rätt, och avlasta er på kundtjänst. Win-win för ökad kundnöjdhet.

Köp Customer Service via infunnel​

Vi är återförsäljare av alla produkter inom Microsoft Dynamics. Be oss gärna om en offert på Dynamics Customer Service.

Dashboard för service

Customer Service Onboarding

Vill ni komma igång med Dynamics Customer Service? Hör av er till oss så tar vi ett första möte och diskuterar era behov.

Installation & anpassning

Oavsett om ni köper Customer Service separat, eller som en del i ett ekosystem från Microsoft – Vi kan hjälpa er med tekniken.

JUST NU - GRATIS WORKSHOP HOS MICROSOFT

Exempel på kundcase

På infunnel jobbar vi med en rad trevliga kunder, stora och små. Ofta handlar det om lite längre köpresor, komplexa köp eller sällanköpsvaror. Nedan ser ni några kundprojekt som vi är extra stolta över.

Grupp av hus

Forshedagruppen, prefab i byggsektorn

Forshedagruppen, eller Forshedahus som kanske fler känner till, bygger prefabricerade element för byggindustrin. Huvudprodukt är sk utfackningsväggar. infunnel hjälper dem igång med Microsoft Dynamics Sales och Microsoft Dynamics Marketing. Parallellt bygger vi dashboards i Power BI för att underlätta verksamhetsplanering och rapportering.

Samhall bil

Samhall, tjänster för företag

Tvätt-tjänster är en av många områden där Samhall är aktiva och erbjuder skräddarsydda lösningar för företag. Med detta som utgångspunkt hjälper infunnel Samhall använda Microsoft Dynamics Marketing för att fånga fler och bättre leads till säljkåren. Leads som kvalificeras och hanteras i Microsoft Dynamics Sales.

Enwell elbil

Enwell, smarta energilösningar

Miljö och smart energi ligger rätt i tiden – Enwell  tillhandahåller produkter och tjänster som, laddboxar, solceller och värmepumpar. De utvecklar nu ett plattform där komponenter som Dynamics Sales, Dynamics Marketing och Power BI utgör grunden. Vi kikar också på utrullning av Dynamics Field Service mfl produkter.

Några av våra experter

På infunnel är vi ett växande team av experter på Microsoft Dynamics. Nedan hittar du några av dem. Hos gänget nedan hittar du bland annat djup kunskap om Affärsutveckling & Process, Projektledning, Konfiguration och Systemutveckling.

Jonas Hyse

Jonas Hyse

Jonas har projektlett några av våra största kundprojekt. CRM, Marketing Automation, BI och CDP. Vad sägs om erfarenhet från  kunder som tex Mercedes-Benz och Enwell?

Åsa Carlberg

Åsa Carlborg

Åsa har den unika kombinationen av – mångårig erfarenhet av Dynamics sales, vana av konfigurering och low-code, och djup kompetens i kod & utveckling genom sin bakgrund som systemutvecklare.

Martin Stenke

Martin Stenke

Martin är affärsutvecklare och jobbar bland annat med workshops och kravställning kring kundresor för Dynamics Marketing, och med Säljprocesser för att anpassa Dynamics Sales.

Johan Svensson

Johan Svensson Grandin

Johan är vår senaste stjärna inom Dynamicsgruppen, och hinner både konfigurera Dynamics Sales och Dynamics Marketing samtidigt som han vidareutbildar sig på Medieinstitutet.